Home

Decoratieve chevron

Onze diensten

Decoratieve chevron

Bestuurlijke besluitvorming

Onze bestuurlijke besluitvorming
Pijl decoratief
Decoratieve chevron
Stroomlijn jouw besluitvormingsproces

Heldere bestuurlijke besluitvorming

Het bestuurlijke besluitvormingsproces is binnen de lokale overheid één van de belangrijkste kernprocessen. Om dit proces goed te laten werken moet iedereen goed en volledig geïnformeerd zijn: degenen die de beslissingen maken, maar ook iedereen die hierdoor wordt geraakt. De juiste informatie op het juiste moment is cruciaal. Met de Bestuurlijke Besluitvorming van NotuBiz krijg je grip op jouw bestuurlijke besluitvorming en worden alle gebruikers digitaal ondersteund. Van het eerste initiatief tot het definitieve besluit. Of je nu ambtenaar, gemeentesecretaris, griffier, wethouder of raadslid bent.

Voorbeeld module Raadsvoorstellen gemeente Delft
Decoratieve chevron
Extra ondersteuning

Welke ondersteuning past bij jouw eisen en wensen?

Politiek Portaal is modulair op te bouwen. Je kiest zelf welke diensten en modules het beste bij jouw wensen en behoeftes past. Zo sluit onze oplossing altijd aan bij jouw specifieke werkproces! Onze bestuurlijke besluitvorming bestaat uit verschillende componenten en is ook naar wens uit te breiden met extra ondersteuning.

Decoratief icoon

Koppeling met zaaksysteem

Via ons uitgebreide koppelvlak kunnen documenten eenvoudig binnen twee kliks worden uitgewisseld met een DMS of zaaksysteem. Zowel binnen een agenda als binnen onze modules.
Decoratief icoon

College- en Raadsvoorstellen

Met onze modules Collegevoorstellen en Raadsvoorstellen kan je voorstellen automatisch importeren binnen Politiek Portaal en direct agenderen op een vergadering.
Decoratief icoon

Hamer- en Bespreekstukken

Binnen onze app kunnen collegeleden bij voorstellen op een agenda aangeven of ze het voorstel een hamerstuk of een bespreekstuk vinden. Zo kan een agenda efficiënt worden afgehandeld.
Decoratief icoon

Beleidshistorie

Binnen de beleidshistorie heb je op één plek inzicht in alle informatie. Naast alle stukken zie je de behandelroute en een tijdlijn met de vergaderingen waar het voorstel is behandeld en nog op staat geagendeerd.
Decoratief icoon

Besluitenlijsten

Na afloop van een vergadering kan je binnen Politiek Portaal digitaal de besluitenlijst opstellen. Per agendapunt vul je het genomen besluit in, incl. stemmingsuitslag. Vervolgens kan je de lijst in PDF uitdraaien.
Decoratief icoon

Digitale handtekening

Documenten binnen Politiek Portaal ondertekenen? Door de koppeling met ValidSign kunnen documenten digitaal snel en eenvoudig worden ondertekend. Zo kan het gehele proces digitaal verlopen.
Klaar voor de laatste fase in het besluitvormingsproces? Bekijk onze pagina over digitale archivering
Extra ondersteuning
Pijl decoratief