Werken bij NotuBiz

Home

Decoratieve chevron
Werken bij NotuBiz
Pijl decoratief
NotuBiz in een notedop
Pijl decoratief
36
Gemiddelde leeftijd
85
Medewerkers
196
Implementaties per jaar
423
Kopjes koffie per week
Decoratieve chevron
Wat kenmerkt werken bij NotuBiz?
Decoratieve chevron
Uitgelichte vacatures

Ben jij onze nieuwe collega?

NotuBiz biedt jou een functie of stageplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met enthousiaste collega’s samenwerkt in een dynamische en uitdagende omgeving. Bekijk jij zaken altijd net even anders, pak jij kansen als ze voorbijkomen en ben je graag direct betrokken bij klanten en projecten? Dan pas jij perfect bij NotuBiz en ontvangen we graag jouw sollicitatie. Wij zoeken namelijk altijd mensen die het verschil kunnen en dúrven maken! Wil jij graag onze nieuwe collega worden? Bekijk dan onze uitgelichte vacatures of onze vacaturepagina voor al jouw carrièremogelijkheden.

Onze vacatures
Pijl decoratief
Staat jouw droomfunctie er niet tussen? Bekijk alle vacatures!
Ons verhaal
Pijl decoratief
Decoratieve chevron
Wat is ons verhaal?

Bouw mee aan de toekomst bij NotuBiz

NotuBiz is partner van de lokale democratie. We ondersteunen gemeenten, provincies en waterschappen om tot heldere besluitvorming te komen. Wij leveren een samenwerkingsplatform om het vergaderproces efficiënt te laten verlopen en de onderlinge samenwerking te vergemakkelijken. Naast doorontwikkeling van bestaande features zijn wij constant op zoek naar innovatie mogelijkheden. Dat doen wij in een zeer open cultuur met veel enthousiaste en ambitieuze collega’s.

Ben jij toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend? Solliciteer op één van onze openstaande functies!

Bekijk alle vacatures
Decoratieve pijl
NotuBiz co-creatie afbeelding
Decoratieve afbeelding
Decoratieve chevron
We hebben jarenlange ervaring

We ondersteunen lokale overheden al meer dan twintig jaar

Wil jij bouwen aan de toekomst van de lokale overheid? Kom dan werken bij NotuBiz. Wij bieden je de mogelijkheden om het beste uit jezelf halen en je in te zetten voor de beste oplossingen voor onze klanten!
Decoratief vinkje
Focus op persoonlijke ontwikkeling
Decoratief vinkje
Mooie en uitgebreide groeikansen
Decoratief vinkje
Aandacht voor jouw vitaliteit
Decoratief vinkje
Werken met diverse klanten
Decoratief vinkje
Werken met ambiteuze collega's
Decoratief vinkje
Gezellige borrels en uitjes
Werken bij NotuBiz
Pijl decoratief
Decoratieve chevron
Wat zijn onze kernwaarden?

Wat vinden we belangrijk bij NotuBiz?

Bij NotuBiz werken we TOV. Dat wil zeggen dat we Toegewijd, Vooruitstrevend en Ondernemend zijn. Bijna 300 medewerkers binnen NotuBiz werken zo volgens onze gezamenlijke kernwaarden. Dit betekent dat we betrokken zijn bij onze klanten, onszelf altijd inzetten voor het beste resultaat en continu inspelen op belangrijke ontwikkelingen in de markt. Zo kunnen we klanten optimaal ondersteunen en werken we elke dag met veel plezier aan onze doelstellingen.

Decoratieve pijl
Klik voor meer informatie

T

Toegewijd

Wij zijn volledig gecommiteerd aan het gewenste resultaat en verbinden ons op een duurzame manier met onze klanten.

O

Ondernemend

Wij zijn proactief, nemen initiatief en onderscheiden ons door onze klantgerichte houding, doorzettingsvermogen en kennis.

V

Vooruitstrevend

Wij weten wat er speelt bij onze klanten en houden ons vizier op de toekomst gericht om in te spelen op hun wensen en behoeften.

Onze kernwaarden
Pijl decoratief
Decoratieve afbeelding

Wij bouwen aan de toekomst

Dankzij onze kennis van het besluitvormingsproces en de gedrevenheid van ons team zijn wij als geen ander in staat om lokale overheden optimaal te ondersteunen. Als kennispartner hebben wij dé oplossing om het gehele vergaderproces van steller naar inwoner te faciliteren. Wij streven ernaar om de gehele lokale politiek in Nederland en Vlaanderen te ontzorgen met hoogwaardige dienstverlening. Elke dag bouwen wij zo met onze medewerkers aan de toekomst. Bouw jij ook mee?

Decoratieve chevron
Wat is onze werkwijze?

Hoe werken we bij NotuBiz?

Bij NotuBiz werken we in een zeer open en informele cultuur met veel enthousiaste en ambitieuze collega’s. Er liggen mooie ontwikkelkansen voor iedereen die proactief genoeg is om die zelf te pakken. Dit betekent dat als je zelf ambitie hebt en wilt leren, er binnen NotuBiz alle ruimte is om te groeien! Naast dat er hard wordt gewerkt, is er ook altijd tijd voor een goed gesprek bij het koffiezetapparaat. Er worden vaak lunches of borrels georganiseerd waar het hele bedrijf samenkomt om het ook eens over andere dingen dan werk te hebben.

Decoratieve pijl
Klik voor meer informatie
Onze werkwijze
Pijl decoratief
NotuBiz is een ambitieus bedrijf met grote toekomst dromen en toegewijde medewerkers. Een vooruitstrevende en ondernemende organisatie die kansen ziet én benut. Draag jij daar binnenkort aan bij?

Mogelijkheden en kansen

Bij NotuBiz werken we hard aan de groei van onze medewerkers. Het is onze overtuiging dat we zelf groeien, door een ander te helpen groeien. Van indexeerder tot accountmanager en van consultant tot product owner. Leren, ontwikkelen en kennis delen vinden wij belangrijk. Daarom krijgen alle medewerkers bij ons veel mogelijkheden en kansen om te werken aan hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.

Decoratieve afbeelding
Decoratieve afbeelding
Onze arbeidsvoorwaarden