Home

Decoratieve chevron

Onze diensten

Decoratieve chevron

Live uitzenden

Onze webcasting
Pijl decoratief
Decoratieve chevron
Livestreaming van vergaderingen

Zend jouw vergaderingen volledig verzorgd live uit

Met onze webcasting kunnen inwoners, bestuurders en ambtenaren heel eenvoudig en overal vergaderingen live op internet bekijken. Dat maakt de lokale politiek veel toegankelijker en zichtbaarder voor alle belanghebbenden. Zo vergroot je het bereik van besluitvorming en breng je politiek dichter bij de inwoner!

Voorbeeld live uitzending gemeente Amsterdam
Decoratieve chevron
Extra ondersteuning

Welke ondersteuning past bij jouw eisen en wensen?

Politiek Portaal is modulair op te bouwen. Je kiest zelf welke diensten en modules het beste bij jouw wensen en behoeftes past. Zo sluit onze oplossing altijd aan bij jouw specifieke werkproces! Ook onze livestreaming is naar wens uit te breiden met extra ondersteuning.

Decoratief icoon

Digitaal stemmen

Met NotuVote vindt besluitvorming volledig digitaal plaats. Stemmomenten kunnen binnen het beheer gemakkelijk worden aangemaakt. Tijdens de vergadering kunnen stemgerechtigde vergaderdeelnemers via een gebruiksvriendelijke interface hun stem uit brengen. Met NotuVote kan je zo eenvoudig digtaal stemmen.
Decoratief icoon

Live AV integratie

Door een live integratie met het audiovisuele systeem in jouw vergaderzaal zijn agendapunten, sprekers (indexeringen) en wijzigingen daarin eenvoudig en automatisch uitwisselbaar. Hierdoor hoeft de griffie minder administratieve handelingen uit te voeren, waardoor efficiënter kan worden gewerkt en veel tijd wordt bespaard.
Decoratief icoon

Live ondertiteling

Met onze automatische spraakherkenningssoftware is het mogelijk om vergaderingen live te ondertitelen. De livestream wordt via de aangesloten media encoder door onze software gehaald en met een korte delay uitgezonden via de webplayer op de pagina van de vergadering, inclusief automatisch gegenereerde ondertiteling.
Wil je zien welke vergaderingen nu live worden uitgezonden? Bekijk onze live uitzendingen pagina
Extra ondersteuning
Pijl decoratief