Videotulen

Ons digitaal verslag
Pijl decoratief
Decoratieve chevron
Digitaal verslag van jouw vergaderingen

Bekijk eenvoudig jouw vergaderingen terug

Wij zorgen er op basis van de door jou gewenste nabewerking voor dat jouw vergaderingen achteraf gemakkelijk doorzoekbaar zijn voor geïnteresseerden zoals inwoners en bestuurders. Zo vindt iedereen eenvoudig terug wat er besproken en besloten is tijdens een vergadering!

Voorbeeld videotulen gemeente Best
Decoratieve chevron
Extra ondersteuning

Welke ondersteuning past bij jouw eisen en wensen?

Politiek Portaal is modulair op te bouwen. Je kiest zelf welke diensten en modules het beste bij jouw wensen en behoeftes past. Zo sluit onze oplossing altijd aan bij jouw specifieke werkproces! Ook onze videotulen zijn naar wens uit te breiden met extra ondersteuning.

Decoratief icoon

Media Encoder

Met behulp van onze media encoder is het mogelijk om volledig ontzorgt een digitaal verslag op te laten stellen. Via de encoder wordt live een opname van de vergadering gemaakt, die automatisch in Politiek Portaal wordt verwerkt. De media encoder wordt direct op jouw AV-systeem aangesloten in afstemming met jouw AV leverancier.
Decoratief icoon

Schriftelijk verslag

Heb je naast het digitale verslag behoefte aan een schriftelijk verslag van jouw vergadering? Dan ondersteunen wij je met een onafhankelijke notulist of transcribent. We leveren kwalitatief hoogwaardige verslagen in de vorm die het beste bij jouw wensen en behoeften past. We werken zowel bij jouw op locatie als vanaf een opname.
Decoratief icoon

Ondertiteling

Met onze spraakherkenningssoftware is het mogelijk om vergaderingen achteraf automatisch te ondertitelen. De opname van de vergadering wordt via de aangesloten media encoder door onze software gehaald en aan de opname gekoppeld. Zo is de ondertiteling na verwerking direct aan te zetten via de webplayer.
WIl je jouw vergaderingen live uitzenden? Bekijk onze livestreaming pagina
Extra ondersteuning
Pijl decoratief