Home

Decoratieve chevron

Onze diensten

Decoratieve chevron

Documentmanagement

Document management

Ons RIS, BIS en SIS
Pijl decoratief
Decoratieve chevron
Stroomlijn jouw documentenproces

Eenvoudig documenten publiceren en verspreiden

Om democratie goed te laten werken moet iedereen goed en volledig geïnformeerd zijn: degenen die de beslissingen maken, maar ook iedereen die hierdoor wordt geraakt. De juiste informatie op het juiste moment is cruciaal. Met Politiek Portaal kan je eenvoudig documenten publiceren, ordenen en verspreiden vanuit één centrale plek. Zodat alles werkt als één geheel, transparant en gemakkelijk. Met Politiek Portaal kunnen alle gebruikers, van ambtenaar tot inwoner, in een druk op de knop vinden wat ze nodig hebben.

Voorbeeld schriftelijke vragen module gemeente IJsselstein
Decoratieve chevron
Extra ondersteuning

Welke ondersteuning past bij jouw eisen en wensen?

Politiek Portaal is modulair op te bouwen. Je kiest zelf welke diensten en modules het beste bij jouw wensen en behoeftes past. Zo sluit onze oplossing altijd aan bij jouw specifieke werkproces! Ook ons raadsinformatiesysteem is naar wens uit te breiden met extra ondersteuning.

Decoratief icoon

Vergaderapp

Met onze digitale vergaderapp NotuBox kan je moeiteloos papierloos vergaderen op ieder gewenst apparaat. Alle benodigde informatie is via de app te raadplegen. Onderlinge afstemming en communicatie tussen vergaderdeelnemers verloopt via de app snel en eenvoudig. Zo kan je jouw vergaderingen efficiënt voorbereiden.
Decoratief icoon

Modules

Politiek Portaal is modulair op te bouwen. Dit betekent dat je het BIS, RIS of SIS van jouw organisatie volledig naar eigen wens kan inrichten. Vergaderingen, documenten, webcasts en videotulen kunnen op één platform worden geïntegreerd. Zo bouw je eenvoudig een systeem op dat volledig aansluit bij jouw wensen.
Decoratief icoon

Koppeling zaaksysteem

In onze beheeromgeving beschik je over functies om vergaderingen in te plannen, agenda's op te stellen en stukken te publiceren. Op ieder gewenst moment en vanuit ieder gewenst systeem. Via ons uitgebreide koppelvlak kunnen agenda's en documenten rechtstreeks vanuit het DMS of het zaaksysteem worden opgehaald.
Wil je meer weten over Politiek Portaal? Bekijk onze pagina over hét samenwerkingsplatform
Extra ondersteuning
Pijl decoratief